Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Miraggio Thermal Spa Resort φωτό ρεπορτάζ

Miraggio Thermal Spa Resort φωτό ρεπορτάζ

με όπερα εγκαινίασε την νέα τουριστική σεζόν
από xper
δημοσιεύτηκε2 May, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Εντυπωσιακή τελετή έναρξης, με πρωταγωνιστές τους σολίστες του παγκοσμίως γνωστού ρωσικού θεάτρου Helikon-Opera.

Miraggio Thermal Spa Resort φωτό ρεπορτάζ

Η εκδήλωση  πραγματοποιηθηκε στις 29 Απριλίου 2018 στο Miraggio Thermal Spa Resort.

Miraggio Thermal Spa Resort φωτό

Το Helikon-Opera είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέατρα της ρωσικής πρωτεύουσας.

Miraggio Thermal Spa Resort

Περιλαμβάνει ένα καλό συγκρότημα σολίστ, πολλοί από τους οποίους είναι Επίτιμοι Καλλιτέχνες της Ρωσίας, νικητές διεθνών διαγωνισμών και βραβείων, καθώς και συμφωνική ορχήστρα και χορωδία των μουσικών που διοργανώνουν συναυλίες στα καλύτερα μέρη της Μόσχας, εκτός από τη συμμετοχή τους στις παραγωγές ρεπερτορίου.

Miraggio Thermal Spa Resort

Οι σολίστες του Helikon-Opera εμφανίζονται στις πιο διάσημες όπερες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Miraggio Thermal Spa Resort

Ο Ντμίτρι Μπερτμάν, ο Λαϊκός Καλλιτέχνης της Ρωσίας, ο Γενικός Διευθυντής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής και ο ιδρυτής της Helikon-Opera, παρουσίασε πάνω από εκατό παραγωγές στη Ρωσία και στο εξωτερικό.

Miraggio Thermal Spa Resort

 

.

Το  στολίδι της Χαλκιδικής, το Miraggio Thermal Spa Resort λίγα χιλιόμετρα από το Παλιούρι αποτελεί το πρώτο μέρος μιας μεγάλης επένδυσης που υλοποιείται τα 10 τελευταία χρόνια με κεφάλαια του Ελληνορώσου επιχειρηματία από την Αγία Πετρούπολη, Ανδρέα Ραγότη.

.

Ο 30χρονος ομογενής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Aγία Πετρούπολη, αλλά εγκαταστάθηκε, σπούδασε και σταδιοδρόμησε στην Ελλάδα, ακολουθώντας το όραμα του πατέρα του.

.

Με αριστείο από το φημισμένο Swiss Business School for Hotel and Tourism και προϋπηρεσία στα Hyatt Regency, InterContinental και Aman Resorts ο κ. Ραγότης δεν σκέφτηκε στιγμή να επιστρέψει πίσω στη Ρωσία για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση αλλά αγάπησε την πατρίδα του παππού του κι επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα. 

.

Η οικογένεια Ραγότη διατηρεί επί χρόνια κατασκευαστική εταιρεία στην Αγία Πετρούπολη. Αναλαμβάνει μεγάλα έργα, ιδιωτικά και δημόσια ενώ στις αρμοδιότητές της συμπεριλαμβάνεται και το real estate, η πώληση κι εκμίσθωση ακινήτων και γης.

.

Ο πατέρας του κ. Ανδρέα Ραγότη, Βαλέριος, κύριος μέτοχος της εταιρείας, αναζητώντας το σωστό μέρος για μια τουριστική επένδυση που ήθελε να κάνει κατέληξε στην Χαλκιδική την οποία επισκεπτόταν συχνά τα καλοκαίρια και τον συνέδεαν ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί.

.

Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, επέλεξε συνειδητά να επενδύσει τα χρήματά του εκεί επιδιώκοντας τόσο στο να αναδείξει τη χώρα και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στο εξωτερικό όσο και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Ρώσους υποψήφιους επενδυτές.

.

H απόφαση ελήφθη το 2006 και ο 21 ετών τότε γιος του τον ακολούθησε δίχως δεύτερη σκέψη. Μαζί έψαξαν και βρήκαν 70 διαφορετικούς ιδιοκτήτες οικοπέδων για να αγοράσουν γη 120 στρεμμάτων συνολικής αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

.

Πλεονέκτημα του τουριστικού συγκροτήματος αποτελεί το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας 3000 τμ, που αξιοποιεί τα φυσικά ιαματικά νερά της περιοχής. «Κατά την κατασκευή του ξενοδοχείου η γεώτρηση αποκάλυψε ότι τα νερά του υπεδάφους είναι ιαματικά ενώ μετά από έρευνα ειδικών επιστημόνων αποδείχτηκε ότι τα νερά προέρχονται από τον Όλυμπο και όχι από την Αγία Παρασκευή», επισημαίνει η κυρία Βράγκου.

.

Πόλος έλξης είναι και η εντυπωσιακή μαρίνα, με δυνατότητα ελλιμενισμού 88 σκαφών, μήκους ως και 40 μέτρων, που διαθέτει προβλήτα μήκους 110 μέτρων.

.

Στα επόμενα πλάνα του κ. Ραγότη είναι ένα τουριστικό χωριό ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο με 120 κατοικίες προς πώληση ενώ ένα άλλο πρότζεκτ είναι η κατασκευή 32 σουιτών 400 τμ μόνο για ενηλίκους με ιδιωτικές πισίνες. Για αυτά τα business plan υπάρχει ένας ορίζοντας υλοποίησης μέχρι το 2020. 

 

.

 

.

 

.

πηγή:www.protothema.gr