Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρωτοχρονιά 2023 | Σόου πυροτεχνημάτων στην πλατεία Αριστοτέλους

Πρωτοχρονιά 2023 | Σόου πυροτεχνημάτων στην πλατεία Αριστοτέλους

Το Μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης
από xper
δημοσιεύτηκε3 January, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το σόου πυροτεχνημάτων στη Θεσσαλονίκη | Πρωτοχρονιά 2023

 Το Μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Όποια πληγή άνοιξε η χρονιά που φεύγει να την κλείσει το νέο έτος. Το 2023 να φέρει χαρές, επιτυχίες, υγεία, ειρήνη, αλληλεγγύη. Κανένας να μη μείνει μόνος. Στην πόλη μας, που όλοι μαζί καταφέραμε να φωτίσουμε, να στολίσουμε, να κάνουμε τόσο όμορφη, να προσφέρει επιτυχίες. Να είναι μια πόλη ονομαστή. Αυτές οι όμορφες εικόνες της Θεσσαλονίκης να ταξιδεύουν παντού και πολλοί από όλον τον κόσμο να έρχονται να επισκέπτονται αυτόν τον υπέροχο τόπο, τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε. Κάθε καλό για την πόλη μας, κάθε καλό για καθέναν από εσάς.

-

Μαζί με τους Θεσσαλονικείς στην πλατεία Αριστοτέλους υποδέχθηκαν το 2023 και πολλοί τουρίστες που βρέθηκαν στην πόλη για τις ημέρες των εορτών από γειτονικές χώρες αλλά ακόμη και από την Αμερική.

Η αλλαγή της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη συνοδεύτηκε από ένα 6λεπτο σόου πυροτεχνημάτων, που μάγεψε μικρούς και μεγάλους.
Η ρίψη έγινε από θαλάσσης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν ένα μοναδικό υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων.
Το σόου πυροτεχνημάτων, που αποτελεί χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), συνοδεύτηκε από ειδικά επιλεγμένα κομμάτια κλασικής μουσικής.