Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή

από xper
δημοσιεύτηκε19 June, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Την απόσυρσή του ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

«Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στις λίστες του και την επομένη των εκλογών μπορεί να κάθονται στα έδρανα της Βουλής μπορούν να μας πουν επιτέλους τι και ποιον εκπροσωπούν;», έγραψε στο Twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Κατραντζή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

«Υπήρξε επικοινωνία κι αμέσως ανταποκρίθηκε. Στην ανάρτηση μιλάει σαφώς για μουσουλμάνους και χριστιανούς. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τόσες εβδομάδες δεν εχουν βγει να πουν μια κουβέντα. Η διαφορά είναι σαφής. Αλήθεια θα πουν ποιόν θα εκπροσωπούν στην ελληνική βουλή όπως τους καλούμε τόσον καιρό;» σχολιάζουν στελέχη της ΝΔ για την ανάρτηση τού Μουσταφά Κατραντζή.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος