Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Ορφανός

Υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές του 2023 ο Γιώργος Ορφανός

από xper
δημοσιεύτηκε13 July, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Την υποψηφιότητα του για τη θέση  του δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές, του Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε  ο Γιώργος Ορφανός.

Ο επικεφαλής της παράταξης  «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων, επισήμανε τα εξής:

Έχοντας γεννηθεί και συνδέσει την πορεία της ζωής μου με τη Θεσσαλονίκη, προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να διακρίνω τα σημεία αλλαγής και προόδου και συγχρόνως το τι συμβαίνει και η πόλη μας δεν αξιοποιεί τη θέση και τις δυνατότητές της.

Δε θα μιλήσω για το παρελθόν, απλώς θα σταθώ στην τελευταία τετραετία 2019-2023, που διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης.

Από την αρχή της παραπάνω τετραετίας περιμένω το σχέδιο ανασυγκρότησης της πόλης, τις πιθανές θετικές μεταβολές, που θα επέφερε η νέα διοίκηση του Δήμου στον τρόπο ζωής των πολιτών, τα απλά πράγματα που θα διόρθωνε, τις ρηξικέλευθες προτάσεις που θα υιοθετούσε, το όνειρο που θα έκανε πραγματικότητα.

Δυστυχώς περιμέναμε χωρίς προοπτική και με ελάχιστα αποτελέσματα.

Η διοίκηση Ζέρβα απέτυχε στη διακυβέρνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης κι είναι φανερό ότι απαιτείται αλλαγή στο τιμόνι της πόλης.

Η παράταξή μας «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις που θα μετατρέπουν το όνειρο σε πραγματικότητα, για μια καλύτερη, καθαρότερη, λειτουργικότερη, πιο ανθρώπινη και με περισσότερο πράσινο πόλη, που θα έχει ως βασικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, την προώθηση παραγωγικών διαδικασιών, την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου της, την συνεργασία με όλους τους δήμους της ευρύτερης περιοχής.

Οι στόχοι που τίθενται είναι απλοί και συγχρόνως φιλόδοξοι.

Θέλουμε να μετατρέψουμε τη Θεσσαλονίκη σε μία πόλη φιλόξενη για τους κατοίκους της, αλλά και για τους επισκέπτες της, προσαρμοσμένη στη σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή και διατηρώντας τις γωνιές που σηματοδοτούν την ιστορία της.

Θέλουμε συμμαχία με τους Θεσσαλονικείς και τείνουμε το χέρι φιλίας και συνεργασίας στους εργαζομένους τους Δήμου, πιστεύοντας ότι είναι κρίσιμο εργαλείο για την επιτυχία των στόχων μας.

Το σύνθημα που μας εκφράζει είναι «το είπαμε, θα το κάνουμε». Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και θέτουμε την παρουσία μας στην υπηρεσία του λαού και των πολιτών.

Θα διεκδικήσουμε την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου απαντώντας αρνητικά στο φαίνεσθαι και τις φιοριτούρες και απολύτως θετικά στο πράττειν και το αποτέλεσμα.