Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Βασίλης Γάκης στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

Ο Βασίλης Γάκης στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

από xper
δημοσιεύτηκε11 August, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια
Ο Βασίλης Γάκης στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»
 
   Ο δρόμος των συγκλίσεων, των συνεργασιών και των συναινέσεων είναι το ασφαλές μονοπάτι που μπορεί να οδηγήσει τη Θεσσαλονίκη στην επόμενη -καλύτερη- ημέρα.
   Η απόφαση του Βασίλη Γάκη Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης - αυτοδιοικητικού στελέχους με μακρά πορεία και αναγνωρισμένη συμμετοχή την πόλη μας από θέσεις ευθύνης - να υποστηρίξει την ανεξάρτητη και υπερκομματική αυτοδιοικητική μας πρόταση, αποδεικνύει πως όλοι μαζί μπορούμε και θα κάνουμε τις αναγκαίες υπερβάσεις που απαιτούνται προς όφελος των συμπολιτών μας!
 
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Γάκη:
 
    “Στη μακρόχρονη αυτοδιοικητική μου θητεία έχω αποδείξει με τις προσωπικές μου επιλογές ότι δίνω προτεραιότητα στη Θεσσαλονίκη και στους συνδημότες μας.
   Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει συνειδητή επιλογή. Επιλογή ευθύνης, καθώς πολιτεύομαι πάντα με υπευθυνότητα, πολιτικό πολιτισμό, συνέπεια, σεβασμό και αγάπη για την πόλη μας.
Αυτές οι αρχές με οδηγούν και τώρα!
 
   Βιώνουμε στη πόλη μας μια σκληρή καθημερινότητα, προϊόν αδυναμίας, αναποτελεσματικότητας και έλλειψης κατανόησης της καθημερινότητας των πολιτών.
   Η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι συνεχής και ποτέ δεν περίμενα, μετά από τόσα χρόνια θητείας στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, εν έτη 2023, να ασχολούμαστε με τις αυτονόητες και στοιχειώδεις υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχει ο δήμος μας στους πολίτες, αντί να καταθέτουμε στο δημόσιο διάλογο ρεαλιστικές προτάσεις που θα αφορούν τη Θεσσαλονίκη της ανάπτυξης, της απασχόλησης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού, της εξωστρέφειας, τη Θεσσαλονίκη των πολιτών και του κόσμου.
    Άλλωστε, αυτό ζητούν οι Θεσσαλονικείς από εμάς. Επιτέλους να κάνουμε βήματα εμπρός, πέρα από τις καταβολές του καθενός, τις οποίες προσωπικά δεν αρνούμαι και τις σέβομαι.
    Η Θεσσαλονίκη, μας ενώνει ανεξάρτητα από που προερχόμαστε ή σε ποια γειτονιά κατοικούμε. Αποτυπώνουμε στη μνήμη μας το παρελθόν ως διδαχή και όχι ως εμμονή. Υπηρετούμε την πόλη μας αποτελεσματικά και προχωράμε μπροστά.
    Στο πλαίσιο αυτό, σε συνέπεια και συνέχεια της τελευταίας δήλωσής μου, συμπράττω και συμμετέχω στην αυτοδιοικητική πρωτοβουλία του Υποψήφιου Δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη.
Μιας προσωπικότητας που διακρίνεται από αποτελεσματικότητα, διοικητική ικανότητα και σύγχρονη αντίληψη σχεδιασμού και ανάπτυξης. Συμμετέχω στην παράταξή του «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», μια ομάδα ανεξάρτητη, μαχητική και αφοσιωμένη στη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενη με προσωπικότητες από τις κοινωνίες των πολιτών, της εργασίας, της επιχειρηματικότητας ,του πολιτισμού, της επιστήμης.
   Μια ομάδα αποτελούμενη από ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες, συγκλίνοντας όμως σε μια κοινή κατάληξη, τη Θεσσαλονίκη μας που θέτουν πάνω από κάθε τι.
   Όπως έχω καταστήσει σαφές με δημόσιες τοποθετήσεις μου και όσων αφορά στις πολιτικές μου πεποιθήσεις δηλώνω ότι παραμένω σταθερά προσηλωμένος στις ιδέες μου, στη στήριξη του κυβερνητικού έργου και ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες για την οικονομική ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών της Θεσσαλονίκης και όπως αυτές, άλλωστε, συνδυασμένα ενισχύονται από τις αναπτυξιακές δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
    Τα προβλήματα της πόλης δεν έχουν χρώμα. Οι ανάγκες της πόλης και των δημοτών είναι απαιτητικές και επείγουσες. Τώρα είναι ώρα δουλειάς! Για αυτό ακριβώς το λόγο συνεχίζω υπεύθυνα, για τη Θεσσαλονίκη. 
      Γνωριζόμαστε χρόνια και θέλω να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος.
     Βάζουμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά.
     Βάζουμε τους ανθρώπους της πόλης μας μπροστά, γιατί αυτή η πόλη είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της και σίγουρα μας αξίζει να ζούμε σε μια καλύτερη Θεσσαλονίκη.
     Η Θεσσαλονίκη μας, αξίζει πολλά περισσότερα”.