Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου φιλοξενεί διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου φιλοξενεί διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 31 | Κλειστό Γυμναστήριο Κορδελιού (15ης Μαρτίου και Δαβάκη)
από xper
δημοσιεύτηκε27 March, 2024
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου φιλοξενεί διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

Περισσότεροι από διακόσιοι αθλητές, από 16 χώρες, θα πάρουν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Ευπατωριάδα», το οποίο θα φιλοξενήσει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου.

Για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 31 του μήνα, οι λάτρεις των δυναμικών σπορ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστούς αθλητές όλων των ηλικιών από το χώρο της πυγμαχίας, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου φιλοξενεί και θέτει υπό την αιγίδα του ένα τέτοιο διεθνές αθλητικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορδελιού (15ης Μαρτίου και Δαβάκη).

Το διεθνές τουρνουά διοργανώνει ο Ευπάτωρ Christoforidis Boxing Club, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5:00 το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 29, 30 και 31 Μαρτίου αντίστοιχα θα διεξάγονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.