
Οι «40 δαγκωμένες αλήθειες» της Ελένης Σκάρπου|Συνέντευξη στη Βίκυ Δέτσικα|video|
Η πολυαναμενόμενη ποιητική συλλογή με τίτλο «40 δαγκωμένες αλήθειες» πήρε σάρκα και οστά από τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Στον Ιανό πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της συγγραφέα και δημοσιογράφου Ελένης Σκάρπου, όπου πλήθος φίλων, συναδέλφων και λατρών των ποιημάτων κατέφθασαν για να συγχαρούν την συγγραφέα και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις «40 δαγκωμένες αλήθειες».


Μία γεμάτη συναίσθημα συλλογή με ποιήματα που ο καθένας από εμάς θα ταυτιστεί, θα αγαπήσει, θα θυμηθεί και θα νιώσει… ξανά.
Τις «40 δαγκωμένες» δαγκωμένες αλήθειες παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Στάθης Παναγιωτόπουλος, Χριστίνα Κανατάκη, Μαρία Άννα Τανάγια και η ηθοποιός Έλλη Πράντζου, σε ένα κλίμα γεμάτο ποίηση, χιούμορ και πολλή συγκίνηση.


ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Βίκυ Δέτσικα|Δημοσιογράφος
δείτε την συνέντευξη:


