Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  Εθελοντική Αιμοδοσία για τη στήριξη των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία για τη στήριξη των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

1η Εθελοντική Αιμοδοσία της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ
από xper
δημοσιεύτηκε21 January, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την στήριξη των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών σε μονάδες αίματος, ωη πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική νότια πύλη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία, χάριν της αθρόας συμμετοχής Ροταρακτόρων και Ροταριανών μελών πέντε Ομίλων της πόλης, φίλων του Ρόταρυ, αλλά και απλών πολιτών που έσπευσαν να προσφέρουν αίμα.φ

Ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Αριστοτέλης Αποστολίδης, φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της πρόσκλησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία δήλωσε: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, η αθρόα προσέλευση στην πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία της Περιφέρειας μας έδωσε μεγάλη χαρά, γιατί ήταν ιδιαιτέρως εξαιρετική και συγκινητική.

φ

Συγκεντρώσαμε έναν σημαντικό αριθμό μονάδων αίματος συμβάλλοντας έμπρακτα στην υποβοήθηση των τεράστιων αναγκών των νοσοκομείων μας, που ιδιαίτερα σήμερα λόγω της πανδημίας έχουν περισσότερο την ανάγκη στήριξης και βοήθειας.

Η αιμοδοσία είναι ύψιστη πράξη αλτρουισμού και γεμίζει με ηθική περηφάνια τον αιμοδότη, για τις ζωές που θα σώσει με το αίμα και τα παράγωγά του.
Η 2484 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ συνεχίζει για έβδομη χρονιά να προσφέρει αίμα σε όλους τους συνανθρώπους μας όταν χρειάζεται.φ

Συγχαίρω για την ενεργό συμμετοχή τους τα μέλη των ομίλων Ροταράκτ της Περιφέρειας μας, και τους φίλους τους που για μια ακόμη φορά στάθηκαν πρωτοπόροι και έδωσαν δυναμικό παρόν στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Είμαι περήφανος που έχουμε μέλη στους ομίλους Ροταράκτ που είναι πρωτοπόροι στον χώρο τους και στις σχολές τους αλλά είναι πρωτοπόροι και σε όλες τις δράσεις της περιφέρειας.

η

 

Συγχαίρω επίσης τα μέλη των πέντε ομίλων Ρόταρυ της Θεσσαλονίκης που πρωτοστάτησαν: τον Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΡΟΘ), τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης, τον Ρ.Ο. Πανοράματος, τον Ρ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης, και τον Ρ.Ο. Μέγας Αλέξανδρος.η

Ευχαριστώ δημόσια επίσης, τον βοηθό Διοικητή και πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Εικόνας Ντίνο Κωστόπουλο που συντόνισε κάθε οργανωτικό και επικοινωνιακό κομμάτι της επιτυχημένης διοργάνωσης, καθώς επίσης τον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Μησιάλη που βοήθησε σε όλη την διοργάνωση, αλλά και που με τα δεκάδες τηλέφωνα του ξεσήκωσε πολλούς φίλους να έρθουν να αιμοδοτήσουν.

υ

Ευχαριστώ τον Ροταριανό Ηλία Κατσίκη εισερχόμενο Διοικητή 2021-22 και πρόεδρο του Ρ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης, τον πρόεδρο του Ρ.Ο. Πανοράματος Κυριάκο Κυριακού, την Νάνσυ Ανοιξά πρόεδρο του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, την αναστασία Δρογούνη πρόεδρο του Ρ.Ο Μέγας Αλέξανδρος και την Φωτεινή Παπαδήμου D.R.Rotaract και πρόεδρο Επιτροπών Ροταράκτ, Ιντεράκτ και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Περιφέρειας για την δυναμική παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αξία και έμπνευση στους νεότερους για παραδειγματικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς».

ι

Ο β. Διοικητής και πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Εικόνας Ντίνος Κωστόπουλος ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοίκησης της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου και το ιατρικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας, καθώς και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για την αμέριστη υποστήριξή τους, καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν υποστηρικτικά στην διοργάνωση: ΝESTLE HELLAS / Nescafe, την Μακεδονική Γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., την εταιρία καλλυντικών προϊόντων ΚΥΑΝΑ Α.Ε., την βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ και τα ζαχαροπλαστεία ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ. Ευχαριστούμε επίσης ,όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Τύπου, Ραδιοφωνίας, Τηλεόρασης και Διαδικτύου, που υποστήριξαν επικοινωνιακά την προσπάθεια.

ο

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση έλαβε ο Διοικητής της 2484 ΠΔΡ Αριστοτέλης Αποστολίδης μεταξύ άλλων και από την Διεύθυνση Αιμοληψίας του Γ.Ν. Γεώργιος Παπανικολάου, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία της Περιφέρειας περί τα τέλη Μαϊου.

΄λ

Για την 2484 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ:

Αριστοτέλης Γ. Αποστολίδης

Διοικητής 2019-2020 και 2020-2021
2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ
e-mail: telis60@yahoo.gr ​​​
Τηλ. επικοινωνίας 6944 500197​​​ ι

 

​​​​ Ντίνος Κωστόπουλος
Πρόεδρος Επιτροπής Δημόσιας Εικόνας
​​​​​​​​​ 2020-2021
2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ
e-mail: kostopoulosdinos@gmail.com
τηλ. επικοινωνίας 6044 307206ι

 

ι

 

ι

 

ι

 

ι

 

ι