Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ PROJECT

ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ PROJECT

Project σε εξέλιξη
από xper
δημοσιεύτηκε26 February, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στη «Νέα Παραλία» της Θεσσαλονίκης στην κρυστάλλινη βιτρίνα του Γυάλινου Περιπτέρου του Κήπου Των Γλυπτών, πίσω από τα τζάμια, λειτουργεί μία έκθεση ζωγραφικής και λοιπών τεχνών της «Επίμονης Τέχνης».

Καλούνται όσοι βολτάρουν εκεί (ή να βολτάρουν εξ επί τούτου) να φωτογραφίσουν τα πρόσωπα αυτών που παρατηρούν τα έργα (φυσικά με τη μάσκα τους, λόγω covid-19), μέσα σε αυτά (σαν αντανάκλαση ή ότι άλλο σκεφτεί ο κάθε φωτογράφος). Προσοχή δεν μας ενδιαφέρουν σκέτα πορτρέτα, θέλουμε έργο και παρατηρητή σε μία εικόνα.

Οι αντικατοπτρισμοί των υπαρκτών προσώπων στο εικαστικό έργο που εκτίθεται πίσω από το τζάμι της βιτρίνας (το φωτογραφικά ενοποιημένο με το πορτραίτο έργο, με ατέλειες ή όχι αδιάφορο) αποστέλλεται με we transfer στην παρούσα διεύθυνση katselis@the.forthnet.gr.

Το κάθε αρχείο που θα αποσταλεί έχει διαστάσεις 1800 pixel (maximum) η κάθετη πλευρά και φέρει τίτλο το όνομα του φωτογράφου δημιουργού του.

Περισσότερα για τη συνέχεια αυτής της δράσης θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες, μετά τη λήξη της έκθεσης και το μάζεμα των έργων από το περίπτερο (προς το παρόν θα βρίσκονται εκεί έως τα τέλη Μαρτίου και είναι επισκέψιμο -απ έξω- από το πρωί έως το βράδυ).

Δεν τίθεται περιορισμός στο πόσα έργα θα υποβληθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βασίλης Καρκατσέλης τηλ 6942 860 890.