Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σταύρος Καλαφάτης: Αξίζει να είμαστε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σταύρος Καλαφάτης: Αξίζει να είμαστε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας εξοπλίζεται σήμερα με το πιο σύγχρονο ασθενοφόρο μεταφοράς νεογνών και παιδιών.
από xper
δημοσιεύτηκε13 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στην τελετή Παρουσίασης της πρότυπης Νέας Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών που εντάσσεται στο Ε.Κ.Α.Β. – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και αποκτήθηκε μέσω του έργου «ΙΝTERSYC II», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

kalafatis

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας εξοπλίζεται σήμερα με το πιο σύγχρονο ασθενοφόρο μεταφοράς νεογνών και παιδιών.  Αξιοποιήθηκε για το σκοπό αυτό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, που είναι ο ένας άξονας χρηματοδότησης, σε συνδυασμό με τους εθνικούς πόρους, που είναι ο άλλος άξονας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, διότι και με το συγκεκριμένο έργο που υλοποιεί και άλλες δράσεις συμβάλλει στη θωράκιση της υγείας των παιδιών μας. Αξίζει, λοιπόν, να είμαστε όλοι δίπλα τους σε αυτές τις προσπάθειες και προχωρούμε», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

k

«Είναι πολύ σημαντικό γιατί το Χαμόγελο του Παιδιού σαν εθελοντικός οργανισμός στηρίζει το ΕΚΑΒ, στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας. Σε μία δύσκολη περίοδο που οι άνθρωποι δίνουν μάχες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον κορoνοϊό εμείς στεκόμαστε δίπλα του», ανέφερε ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος