Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
drosos tsavlis

Εμβολιάστηκε ο Δρ.Τσαβλής: Τι μήνυμα έστειλε σε Ζέρβα, Ευαγγελάτο και κανάλια

από newsroom
δημοσιεύτηκε14 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το εμβόλιο για την προστασία απέναντι στον Covid- έκανε χθες το πρωΐ ο πρώην πρόεδρος τους δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής. Μετά την περιπέτεια στην οποία είχε μπει, με την κατηγορία ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς τον περασμένο Ιανουάριο, κάτι το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει περίτρανα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό αποδεικνύεται, ωστόσο του είχε στοιχίσει τη θέση του προέδρου, ο Δρόσος Τσαβλής έσπευσε σήμερα να επιτεθεί με δήλωσή του σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

 

Σε ανάρτησή του αναφέρει:

 

Μήνυμα χωρίς χρέωση προς:
1. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα που με διέσυρε για τους δικούς του προσωπικούς φιλόδοξους λόγους
2. Δημοσιογράφο κ. Ευαγγελάτο, που καταδικάζει συχνά χωρίς επαρκή στοιχεία
3. Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ που έπεσε θύμα παραπληροφόρησης κι έκανε ερώτηση στη Βουλή
4. ANTENNA, MEGA, ALPHA, OPEN, SKY, ET1 που με τόση ευκολία δηλώσατε ότι εμβολιάστηκα και εγώ ο ίδιος χωρίς να με ρωτήσετε, μέχρι που ξεκαθαρίσατε τα πράγματα και ευτυχώς ανασκευάσατε.
«Κύριοι, σήμερα Τρίτη και 13 εμβολίαστηκα με περισσή χαρά και τόλμη έναντι του COVID19».
Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο χτίσιμο της ανοσίας ως μονάδα του συνόλου. Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό - όχι πολύ - θα έχουμε πάλι πίσω όλοι την κανονική μας ζωή. Οποιαδήποτε ταλαιπωρία και διασυρμό κι αν υπέστην τον τελευταίο καιρό, δεν στάθηκε δυνατό να με με βγάλουν έξω από τον αρχικό στόχο της πατρίδας μας για επίτευξη γρήγορης και ικανής ανοσίας. Να εμπιστεύεστε τους ειδικούς της χώρας μας, να εμβολιαστείτε όλοι και να είστε περήφανοι γι αυτήν σας την πράξη. Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε υγιείς. Μένουμε ενωμένοι.