Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καλαμαριά Υποχώρησε το οδόστρωμα στην Εθνική Αντιστάσεως | “Βυθίστηκε” λεωφορείο

Καλαμαριά Υποχώρησε το οδόστρωμα στην Εθνική Αντιστάσεως | “Βυθίστηκε” λεωφορείο

Διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως μετά την καθίζηση
από xper
δημοσιεύτηκε15 October, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κλειστή είναι η Εθνικής Αντιστάσεως, στο Βότσι Καλαμαριάς, όπου στις 6:30 το πρωί υποχώρησε τμήμα του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα και να πέσει μέσα το μπροστινό μέρος ιδιωτικού λεωφορείου, που ήταν ακινητοποιημένο, μεταφέροντας 12 εργαζόμενους επιχείρησης.

Η Τροχαία αποφάσισε να διακόψει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της Εθν. Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή Οδό έως τη συμβολή της με την οδό Αιγαίου, ενώ η κίνηση εκτρέπεται από το ύψος του Φοίνικα μέσω της Περιφερειακής Οδού και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Γερανοφόρο όχημα κατάφερε να απομακρύνει το λεωφορείο, ενώ στο σημείο όπου σημειώθηκε η καθίζηση έχει δημιουργηθεί στην κυριολεξία ένας κρατήρας.
Ευτυχώς, από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός και οι 12 εργαζόμενοι όπως και ο οδηγός μπόρεσαν να κατέβουν από το όχημα χωρίς να τραυματιστούν.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο οδηγός του λεωφορείου της εταιρείας “Ελληνικά Πετρέλαια”, σταμάτησε στο σημείο για να παραλάβει δύο εργαζόμενους και όταν πήγε να ξεκινήσει, άκουσε έναν θόρυβο και κατάλαβε ότι άνοιξε το οδόστρωμα και το μπροστινό μέρος του οχήματος βυθίστηκε.

Ένας καταστηματάρχης ανέφερε στην ΕΡΤ πως ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και είδε το λεωφορείο να βυθίζεται, συμπλήρωσε δε ότι πριν από 6-7 μήνες είχε ανοίξει πάλι τρύπα σε άλλο σημείο του δρόμου.

 
Στο μεταξύ, λόγω της βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας των δρόμων καταγράφηκαν από νωρίς τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ι.Χ. αυτοκινήτου που ξέφυγε από την πορεία του καθώς κινούταν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, πέφτοντας πάνω σε πέντε σταθμευμένα οχήματα.
Ο οδηγός του τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.

 Πηγή: ertnews.gr