Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
make a wish

Εκδήλωση από τον οργανισμό make a wish

Κωνσταντίνος, 6… Εύχομαι να τρέξω σε ράλι με τον McQueen!
από xper
δημοσιεύτηκε4 June, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Λίγο πιο έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα καρτ στο  νέο Ρύσιο, πραγματοποιήθηκε η ευχή ενός παιδιού από τον οργανισμό make a wish.

make a wish

Δημιουργήθηκε μια εκδήλωση από τον συγκεκριμένο οργανισμό στην οποία το αγοράκι είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα.

Όπως είχε αναφέρει, το όνειρο του είναι “να κάνει αγώνες με τον mcqueen από τα cars και να σώσει την νεράιδα bloom από τις winx την οποία κάποιος απήγαγε”.

make a wish

Έτσι, όταν το παιδί έφτασε στον χώρο που ήταν η εκδήλωση, έτρεξε αμέσως με τις νεράιδες έξω, στον αυτοκινητιστικό χώρο.

Εκεί τον περίμενε το αμάξι καθώς και αλλά αμάξια που ήταν έτοιμα να αγωνιστούν μαζί του. 

Και έτσι οι αγώνες καταδίωξης ξεκινάνε! Το παιδί τρέχει μαζί με τον οδηγό.

Μετά από αρκετή ώρα το αυτοκίνητο καταφέρνει να περάσει το αμάξι που απήγαγε την νεράιδα και περνάει πρώτο στην σειρά.

Το αγόρι όχι μόνο σώζει την νεράιδα, αλλά καταφέρνει να πάρει την πρώτη θέση στον αγώνα.

Ακολούθησε η απονομή κυπέλου στον νικητή. .

Αμέσως μετά από αυτό όλοι πήγαν μέσα και σερβιρίστηκαν διάφορα φαγητά.

Στο παιδί δόθηκε και μια σακούλα με παιχνίδια και στην συνέχεια έκοψαν την τούρτα mcqueen , με ένα κερί το οποίο συμβόλιζε την ευχή που μόλις πραγματοποιήθηκε.

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες : Γεωργία Πινακίδου

από το site:https://makeawish.gr/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-6-%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CE%AC/ διαβαζουμε:

.

«Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια απλά δεν μπορούν να περιγράψουν τίποτα. Υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που ζήσαμε σήμερα! Ο Κωνσταντίνος είναι ο νικητής της καρδιάς μας!», Οδηγός McQueen

«Σας ευχαριστούμε πολύ που χαρίσατε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία στο παιδί μας – μία μοναδική ανάμνηση για όλη του τη ζωή! Να είστε καλά και να συνεχίσετε το υπέροχο έργο σας!», γονείς Κωνσταντίνου

Ευχαριστούμε πολύ τους #MiataHolic για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της ευχής.

Εθελοντές/Volunteers: Νατάσα Σεκερτζή, Θένια Περπερίδου, Άννα Μάνογλου, Μαίρη Κοτσάκη, Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου, Νάταλη Ιατρίδου, Μαρία Τζελέπη, Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου, Ζωή Γκεσίδου

.

Χορηγοί σε είδος/Sponsors in kind: Drivepark, Custom Design Premium Car Styling, CCR Works, Όμηρος Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων, Αλέξανδρος Οδική, Orasis Photography-Videography, Διαμαντής Catering, Ζαχαροπλαστείο Μίλτος, Limousines Greece VIP Service, Kapola Gymnastics, Copycat, Cotton Prince

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.).