Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατερίνη:Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Κατερίνη:Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

από xper
δημοσιεύτηκε8 October, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή 09 Οκτωβρίου για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

 

Ανακοινώνεται, ότι, την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 και από ώρα 10:30 π.μ. έως 13:00 σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και βάσει των υποδείξεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας), της σχετικής άδειας από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, από την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία, ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθουν οι αθλητές του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Ειδικότερα, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς:

α) 13η Εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας από την διασταύρωση με την 15η επαρχιακή

     οδό (Βρύα-Ρητίνη-Ελατοχώρι) μέχρι την διασταύρωση (κυκλικός κόμβος) των οδών

     7ης Μεραρχίας και Νικολάου Πλαστήρα.

β) 7ης Μεραρχίας από την διασταύρωσή της με την Νικολάου Πλαστήρα και στην συνέχεια στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας.

θ

Επιπλέον, θα απαγορευτεί η στάθμευση οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής επί της 13ης Εθνικής οδού, ενώ μέτρα θα ληφθούν από τη Δημοτική Αστυνομία και κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου της Μ.Αλεξάνδρου.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος εορτασμού  της 110ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης μας.

Ο Δήμος Κατερίνης και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ζητούν την κατανόηση των οδηγών, όλων των πολιτών, καθώς και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του, σύμφωνα με τις υποδείξεις των παραπάνω αρμοδίων υπηρεσιών.