Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καταγγελία για τη δίωξη του ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Καταγγελία για τη δίωξη του ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

από xper
δημοσιεύτηκε8 October, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

ΣΥΛΛΟ ΓΟΣ ΥΠΑ ΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Σ – Θ ΡΑ ΚΗΣ

Γραφείο 130 ΔΙΟΙΚΗΤ ΗΡΙΟ,

Τ Κ. 541 23 ΘΕΣΣΑΛΟΝ ΙΚΗ

emai l: syl logos@mathra.gr

τηλ. 2313501321 6937155705

Θέμα: Καταγγελία για τη δίωξη του ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Καταγγέλλουμε τη δίωξη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, γιατί μαζί με εκατοντάδες άλλους εργαζομένους εμπόδισε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εργατικής οικογένειας.

Διώκεται γιατί έκανε το αυτονόητο, υπερασπίστηκε την λαϊκή κατοικία μαζί με άλλους συναγωνιστές, σε πλειστηριασμό που την είχαν βγάλει τα κοράκια οι τραπεζίτες.

Το κατηγορητήριο «φορτώνει» στον συνάδελφο το μισό ποινικό κώδικα, σαν κοινό εγκληματία.

Κατηγορείται ότι δήθεν κατατρόπωσε μια διμοιρία ΜΑΤ, έστειλε 5 αστυνομικούς στο νοσοκομείο, ενώ τους αφαίρεσε κράνη, μπερέδες, ασπίδες κλπ.

Επίσης κατηγορείται γιατί φώναζε από την ντουντούκα το αποκρουστικό σύνθημα για τους τραπεζίτες «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»!!!

Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν απόφαση της κυβέρνησης να προσπαθήσει να βάλει στο γύψο το κίνημα, να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου, εν όψη του χειμώνα που ο λαός θα ξεσπάσει μπροστά στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, αλλά και τους 70.000 πλειστηριασμούς λαϊκών νοικοκυριών.

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια είναι συνέχεια της κλήσης της πρόεδρου της ΟΕΝΓΕ, ως κατηγορούμενη σε δίκη για παραβίαση του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και στοχεύει στον εκφοβισμό και στην τρομοκράτηση του κινήματος ώστε να μην κουνηθεί φύλλο.

Είναι συνέχεια αντίστοιχων άθλιων μεθοδεύσεων όπως η απόλυση δύο Προέδρων Σωματείων στο εργοστάσιο της «Μαλαματίνας» που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων δεκάδων εργαζομένων, όπου τα ΜΑΤ έχουν αναλάβει το ρόλο του θυρωρού.

Το μόνο πράγμα που κινείται πιο γρήγορα από τις κλητεύσεις αγωνιστών είναι οι αποφάσεις που κρίνουν τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές.

Παντού όπου υπάρχει αγωνιζόμενος λαός η Κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ με ωμές εντολές για καταστολή.

Στα εργοστάσια, στα λιμάνια, στα μπλόκα των αγροτών, στους συνταξιούχους, στους συμβασιούχους, στους πυροσβέστες.

Ακόμα και μέσα στα πανεπιστήμια οι φοιτητές αντί να βλέπουν συγγράμματα, βλέπουν γκλομπς και δακρυγόνα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΘΛΙΑ ΔΙΩΞΗ

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν μια πρώτη απάντηση στον αυταρχισμό και στις διώξεις της κυβέρνησης στην Απεργία στις 9 του Νοέμβρη

.Για το Δ.Σ Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Κατσούρος Ιωάννης Μάρλης