Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άννα Κορακάκη: «Ήταν δύσκολο, έλειπε ο προπονητής μας αλλά τα κατάφερα»

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Άννα Κορακάκη

Άννα Κορακάκη: «Ήταν δύσκολο, έλειπε ο προπονητής μας αλλά τα κατάφερα»
από xper
δημοσιεύτηκε14 March, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, Άννα Κορακάκη, φίλοι και συγγενείς στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Μαζί της ήταν και η Χριστίνα Μόσχη, που εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με την 4η θέση, που κατέλαβε στο Ταλίν.

«Ο αγώνας αυτός ήταν πολύ δύσκολος. Η ιδιαιτερότητα ήταν ότι αυτή τη φορά δεν είχαμε τον προπονητή μας μαζί οπότε ένιωθα ότι δεν είχα τα πατήματά μου, ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ όλα τα συναισθήματα αλλά τελικά τα κατάφερα. Είναι όλοι πάρα πολύ σημαντικοί αυτοί οι αγώνες γιατί αποτελούν το σκαλοπάτι για μία επιτυχημένη Ολυμπιάδα», ανέφερε η ίδια η Άννα Κορακάκη.

«Λόγω του ότι δεν βρισκόμουν εκεί και έκανα το coaching από το τηλέφωνο, για μένα είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα αυτό, που έκαναν τα κορίτσια χωρίς να με έχουν δίπλα τους, χωρίς να μπορώ να δώσω τις συμβουλές μου. Ήρθε το καλύτερο αποτέλεσμα, ήρθε το χρυσό μετάλλιο, ήρθε η κάρτα, που χάρηκα περισσότερο γι’ αυτή την κάρτα γιατί είναι και το άλλο κορίτσι, που προπονώ», δήλωσε ο προπονητής Τάσος Κορακάκης.

«Βλέπω κάτι όνειρα, βλέπω κάτι flashback, ακόμη συνειδητοποιώ. Μόνο περηφάνια, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο κι ευγνωμοσύνη πάνω απ’ όλα για τον προπονητή μου. Είναι τεράστια τιμή, που αγωνίζομαι, την Άννα τη βλέπω σαν οικογένεια, θα αγωνιστώ παράλληλα με το αδερφάκι μου», τόνισε η Χριστίνα Μόσχη, η οποία αφιέρωσε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη μητέρα της, που έχασε τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή:http://www.ert.gr/ 

http://www.ertnews.gr/