Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαλλιάρης-Παιδεία: Δωρεά σχολικών ειδών στον Δήμο Παύλου Μελά

Μαλλιάρης-Παιδεία: Δωρεά σχολικών ειδών στον Δήμο Παύλου Μελά

από xper
δημοσιεύτηκε6 July, 2024
ΧΩΡΙΣσχόλια

Εκατό πακέτα με σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια, τσάντες φροντιστηρίου κ.α.) δώρισε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά, ανταποκρινόμενος στην τελευταία πρόσκληση του Δήμου, που συγκεντρώνει αυτά τα είδη, για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2021, στο βιβλιοπωλείο της Νέας Ευκαρπίας.

m

«Η σημερινή προσφορά αποτελεί μια μικρή συμβολή στην δράση που κάνετε για τα παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών, για την οποία σας συγχαίρουμε. Ο Οργανισμός μας, ως γνωστόν, είναι αρωγός και στηρίζει τις δράσεις του Δήμου Παύλου Μελά που αφορούν στην παιδεία και τον πολιτισμό”, τόνισε ο κ. Μαλλιάρης.

   Ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσία του Οργανισμού στον Δήμο Παύλου Μελά από το 1996, όταν άνοιξε το βιβλιοπωλείο της οδού Κολοκοτρώνη στη Σταυρούπολη και το 2011 που μεταφέρθηκε στην Νέα Ευκαρπία, όπου συνεχίζει τη λειτουργία του. Επίσης, ενημέρωσε την αντιδήμαρχο για την εκδοτική δραστηριότητα του Οργανισμού, που αριθμεί περισσότερους από 2.000 τίτλους βιβλίων.

Η κ. Καρασαββίδου, εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου, ευχαρίστησε τον κ. Μαλλιάρη για τη δωρεά και επισήμανε πως είναι σημαντική η προσφορά του Οργανισμού για την υλοποίηση προγραμμάτων στήριξης οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που εφαρμόζει ο Δήμος.

   Η αντιδήμαρχος υπογράμμιζε πως πάντα η υγιής επιχειρηματικότητα λαμβάνει υπόψη της την κοινωνική ευθύνη.

Ακολούθησε ξενάγηση της αντιδημάρχου στο χώρο του βιβλιοπωλείου και στο τμήμα της χονδρικής, που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο.