Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

82η ΔΕΘ: Απόλυτη επιτυχία

Ικανοποίηση δηλώνουν στελέχη και εκθέτες για την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κοινού
από webadmin
δημοσιεύτηκε20 September, 2017
ΧΩΡΙΣσχόλια

Αθρόα ήταν η προσέλευση στην 82η ΔΕΘ με πάνω από 250.000 άτομα να έχουν επισκεφθεί την έκθεση από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 17 του μηνός.

Ο έντονος επιχειρηματικός χαρακτήρας και η ενίσχυση της διεθνοποίησης αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία της «προσωπικότητας» της 82ης ΔΕΘ.

 

Οι επιμέρους ενότητες της έκθεσης κάλυψαν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά, την γαστρονομία και το e-gaming με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι οι στόχοι πιάστηκαν και εκτιμάται πως η φετινή έκθεση ήταν η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, Κυριάκου Ποζρικίδη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ποζρικίδης «Φέτος είχαμε απόλυτη επιτυχία, με πάνω από 250.000 επισκέπτες συνολικά. Και αν αυτό συνέβη με τιμώμενη χώρα την Κίνα, θεωρώ ότι θα γίνει νέο ρεκόρ με τις ΗΠΑ που θα είναι η τιμώμενη χώρα το 2018. Εμείς από σήμερα εργαζόμαστε για την 83η ΔΕΘ. Το σύνθημα των ΗΠΑ είναι «το έθνος της καινοτομίας». Είναι σίγουρο ότι θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε δει άλλη φορά. Θα έρθουν εκθέματα ακόμη και πειραματικά που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη».

83η ΔΕΘ - ΗΠΑ τιμώμενη χώρα