Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
orfanos

Στην Ξηροκρήνη ο Γιώργος Ορφανός: «Προέρχομαι από λαϊκή γειτονιά. Ζω τα προβλήματα σας και νοιάζομαι γι’ αυτά»

από xper
δημοσιεύτηκε4 April, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Την περιοχή της Ξηροκρήνης, στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους.

«Προέρχομαι κι εγώ από μια λαϊκή γειτονιά και γνωρίζω, πώς αισθάνεται ο καθένας από εσάς. Ζω τα προβλήματά σας και νοιάζομαι γι’ αυτά. Θα δώσουμε μεγαλύτερη φροντίδα σε αυτήν την περιοχή, διότι είναι μία από αυτές που έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αν ξαναβρεθούμε εδώ σε 52 μήνες, στο τέλος της επόμενης θητείας του δημάρχου, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το λέω αυτό, διότι εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και όταν υποσχεθώ κάτι, θα γίνει», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος, αναφερόμενος ενδεικτικά στην έλλειψη πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, στο προβληματικό οδικό δίκτυο, στην έλλειψη παιδικών σταθμών, στο αίσθημα ανασφάλειας και στα ζητήματα που δημιουργούνται από τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

«Η Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα να αλλάξει κατεύθυνση και μαζί και όλες οι περιοχές της. Δεν μπορώ να σκεφθώ ότι αρκεί να έχουμε μία όμορφη παραλία και στις άλλες περιοχές να μην υπάρχει καλή ποιότητα ζωής. Είμαστε διατεθειμένοι να ασχοληθούμε με τη ζωή σας. Είμαστε εδώ, γιατί νοιαζόμαστε για εσάς», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει όλες τις προοπτικές και τις δυνατότητες που διαθέτει η Θεσσαλονίκη.

«Αντίπαλός μας είναι το πρόβλημα και θα το νικήσουμε. Θα βρίσκετε πάντοτε μία ανοιχτή πόρτα, για να συζητήσουμε, όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί», σημείωσε.

 

#thessaloniki_is_the_future

 

Την περιοχή της Ξηροκρήνης, στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, το βράδυ της Δευτέρας (01/04).

 

Ο Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», συζήτησε με τους κατοίκους της Ξηροκρήνης για τα προβλήματα της περιοχής τους.

 

«Θα δώσουμε μεγαλύτερη φροντίδα στην συγκεκριμένη περιοχή, διότι είναι μία από αυτές που έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.